Tere
|
|
storoz | Date: Thursday, 2011-06-02, 16:41 | Message # 1 |
Reamees
Group: Klanni Liige
Status: Offline
| Hi guys. Ma elan Tallinnas, ma tõesti vene keeles, kuid sündinud Viljandis ja elas kogu oma elu Tallinnas. Olen ka mängida tank ja pikka aega, isegi PTA, mis on alates 10. veebruar 2010. mk Ma mängin pikka aega, siin on link minu lehele mängu. http://challenge.worldoftanks.ru/uc/accounts/2509-DerPanzertiger/. Ma mängin õige Venemaa klastris, sest ta oli lahkunud läände. Miks ma kirjalikult kõik see? Jah, tutvuda kaasmaalased, eriti kiiresti meie server ühendab Lääne-ja vene keeles, ma mõtlen klanni sõdu. Ja just mõtlesin poobschatsya nende kaasmaalased, eestlased, eestlased on kahju, et sõbrad, kes sageli ja palju vestlusi oli mul peaaegu ei ole ... kahjuks. Nii et kui sa ei pahanda suhtlemisel mind, ma hea meelega.
Palun vabandust minu eesti, kirjalikult läbi tõlkija, sest mu kirjutamine on jube eesti, kahjuks
|
|
| |
Estoniandriver | Date: Thursday, 2011-06-02, 18:16 | Message # 2 |
 Kolonelleitnant
| Väga segane jutt, kui aus olla, aga nii palju sain aru, et sa oled Viljandis sündinud, aga venelane (?), ja oled pikka aega World of Tanks'i mänginud.
Ma ise ka mulk päritolult, nii et tore
Külasta driv4ri veebilehte: http://granturismoseries.com Stupid is as stupid does.
|
|
| |
storoz | Date: Thursday, 2011-06-02, 20:15 | Message # 3 |
Reamees
| Olen näinud on raske mõista, sest vale tõlge. Jah, sündinud Viljandimaal, nüüd elan Tallinnas. Kui sa võitled, sest mäng ise meeldib või mitte? Teie klann on viis valdkonda, meil on neid 7, aga meil on konkurents väga suur ja raske lüüa provintsis.
Возможно кто по русски может писать? Можно так и так общатся, то есть и по русски и по эстонски
|
|
| |
Scrap | Date: Saturday, 2011-06-04, 18:37 | Message # 4 |
Seersant
| Väga respect, et Eesti keeles proovid rääkida. Lausete põhimõttest saan enamvähem pihta aga tuleb mitu korda üle lugeda.
Nagu aru saan siis Euroopa serveri tekkimisel paljud Eesti keelsed sõbrad lahkusid Vene serverist ja sul pole Eesti keeles kellegagi rääkida?
Vene keelsest saan ka enamvähem aru kui laused koosnevad igapäeva sõnadest aga rääkida ja kirjutada on raske.
Panimaju wto to govoris a nimagu poruski pisat. Prowto otwen trudna.
Klannist niipalju, et minuarust meil väga palju tegijaid veel ei ole. Väga vähestel on Tier 10 tank. Viimati hoidsime Leningradi mis on arvatavasti palju tähtsam kui lihtsalt öelda, et 1 provints. Samas ise olen ka alles Tier 6'e juures ja klanni sõdades 0 korda kaasa löönud niiet sõnaõigust väga ei ole.
Message edited by Scrap - Saturday, 2011-06-04, 18:39 |
|
| |
storoz | Date: Tuesday, 2011-06-07, 20:30 | Message # 5 |
Reamees
| Scrap, tere. Muidugi, mul on kellegagi rääkida vene server =), just nüüd nägin kodus lipu maailma kaart ja jäime ei kirjuta. Minu klann, palju poisid Tallinnast ja ka paljud inimesed teavad, kes on Eestist ja on mänginud paakides. Kahjuks minu eesti keel on kohutav, palju põhjusi, kuid kõige banaalne, ma ei räägi kellelegi eesti Kus ma elama ja töötama üldse mitte eestlased, Eestlased on paar sõpra, aga nad tahavad vene keelt, nad ütlevad praktikas on vajalik. Kui paljud Internetis inimesed õhtuti, meil on 140 000, kuid tõde ei ole enam lisada, näitab piiri mängijat.
Ja pisal kirilicei. naverno nikro ni4ego ne ponjal =)
Message edited by storoz - Tuesday, 2011-06-07, 20:32 |
|
| |
Valvejoodik | Date: Tuesday, 2011-06-07, 22:55 | Message # 6 |
Major
Group: Disaini moderaatorid
| Quote (Scrap) Väga vähestel on Tier 10 tank. Tegelikult lausa seitsmel ja tuleb juurde, samuti on ka T9 mediume ja hetkel on ka kaks T8 artyt.
Tervitused, storoz Tore kuulda, et vähemalt üritad eesti keelt rääkida. Pikema aja peale saad kindlasti ilusasti selgeks
Nagu ma aru saan, siis sa mängid Vene serveris, mis su kasutajanimi seal on? Ehk oled ka huvitatud tulema Euroopa serverisse?
|
|
| |
storoz | Date: Wednesday, 2013-01-02, 20:37 | Message # 7 |
Reamees
| Valvejoodik, Tänan tervituse. Jah, ma mängin vene server, sest see avati enne West. Ma olen mängu alates 10. veebruar 2010 ikka veel suletud beta test. Minu hüüdnimi mängus derpanzertiger, sest ma olen fänn Saksa inseneritöö, see on otstarbekas ja hüüdnime. Aga peaaegu kõik seadmed on levinud, et sakslased tahtsid, pidid kiik teiste rahvaste kahjuks alahinnata saksa tehnoloogia teadvusel arendajateleAdded (2013-01-02, 20:37) --------------------------------------------- Tere naabrid. Kaua aega tagasi ma tulen teile. Happy jõulude ja uusaasta. Soovin teile õnne ja heaolu teile ja meie riigis. DerPanzertiger.
|
|
| |
helenalovato | Date: Wednesday, 2022-12-07, 09:51 | Message # 8 |
Reamees
Group: Tavakülastaja
| Poisid, ma otsin oma lähedastele kingituste jaoks häid võimalusi, loodan, et saate mind selle probleemiga lähitulevikus aidata. Tänan teid kõiki ette.
|
|
| |
timmy7ti | Date: Wednesday, 2022-12-07, 18:25 | Message # 9 |
Reamees
Group: Tavakülastaja
| Tere õhtust kõigile siin. Kui soovite teha tõeliselt hea kingituse, siis mulle isiklikult tundub, et peaksite veebisaiti vaatama https://lilledesaatmine.ee/ kuna lillekimpude jaoks on erinevaid võimalusi ja ma loodan, et saate seal endale midagi valida. Kui teil on endiselt kahtlusi, siis saame seda siin arutada.
|
|
| |