Teised klannid
|
|
Valvejoodik | Date: Monday, 2011-04-25, 14:22 | Message # 1 |
Major
Group: Disaini moderaatorid
Status: Offline
| Ei osanud teemat kusagile mujale paigutada... Mõte selles, et märkasin, et üks Norra klann soovib moodustada liitu teiste Põhjala riikidega. Kuna juba praegu on ka Eestil liit Skandinaaviaga (Põhjala Lahingugrupp). Siis oleks ehk kasulik midagi taolist ka mängus teha, soov on siin: http://forum.worldoftanks.eu/index.p....lliance Mis arvate ideest? PS. Kui vajadus, võib teema mujale ka tõsta 
|
|
| |
Admin | Date: Monday, 2011-04-25, 17:58 | Message # 2 |
 Brigaadikindral
Group: Administraator
| sobib siia küll.. Muidugi liitu astumine pole kunagi paha idee.. Mida teised arvavad? 
Tankistide deviis: «Soomus on meil tugev ja meie tankid on kiired!» Lendurite deviis: «Ikka kõrgemale, kõrgemale ja kõrgemale.» Õhukaitseväelaste deviis: «Ise ei lenda ja ei lase ka teistel lennata.»
|
|
| |
tsusla | Date: Tuesday, 2011-05-03, 08:51 | Message # 3 |
Seersant
Group: Klanni Liige
| Koht on igati õige minu arvates ja mida suurem liit, seda parem.
|
|
| |
PltSgtMac | Date: Tuesday, 2011-05-03, 14:48 | Message # 4 |
Reamees
| Mulle see mõte meeldib.
|
|
| |
Admin | Date: Tuesday, 2011-05-03, 16:12 | Message # 5 |
 Brigaadikindral
Group: Administraator
| Seega lööme leivad ühte kappi ja alustame koostööga?
Tankistide deviis: «Soomus on meil tugev ja meie tankid on kiired!» Lendurite deviis: «Ikka kõrgemale, kõrgemale ja kõrgemale.» Õhukaitseväelaste deviis: «Ise ei lenda ja ei lase ka teistel lennata.»
|
|
| |
Estoniandriver | Date: Tuesday, 2011-05-03, 17:43 | Message # 6 |
 Kolonelleitnant
| Ma olen erapooletu, nii et minugipoolest võib selle liidu sõlmida juhul, kui on võimalus hiljem see ka lõpetada, kui see meile ei sobi vmt
Külasta driv4ri veebilehte: http://granturismoseries.com Stupid is as stupid does.
|
|
| |
kuriloom | Date: Friday, 2011-05-06, 16:46 | Message # 7 |
 Reamees
| Quote (Estoniandriver) Ma olen erapooletu, nii et minugipoolest võib selle liidu sõlmida juhul, kui on võimalus hiljem see ka lõpetada, kui see meile ei sobi vmt Nõustun
|
|
| |
Sarikaduja | Date: Sunday, 2011-05-08, 10:26 | Message # 8 |
 Leitnant
| Quote (kuriloom) Quote (Estoniandriver) Ma olen erapooletu, nii et minugipoolest võib selle liidu sõlmida juhul, kui on võimalus hiljem see ka lõpetada, kui see meile ei sobi vmt Nõustun Nõustun. Eks klannilahingute käigus saa parema ülevaate, kuidas on liidud kasulikud ning kuidas on liidud kahjulikud.
|
|
| |
Kolumatz | Date: Tuesday, 2011-05-10, 15:40 | Message # 9 |
Reamees
| poolt,kui läheb suureks sõjaks lahti siis me üksi ei tee midagi suurt ära.
|
|
| |
Scuall | Date: Saturday, 2011-05-21, 15:58 | Message # 10 |
Reamees
| +1
|
|
| |