Welcome, Guest! Registration RSS

Sunday, 2026-03-01

EES:
Chronoes (C)
Carrierlost (C.D)
Roomik (C.D)
Tuletegija (C.D)

EES2:
Artica (C)
SpudGun (C.D)

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Admin, Skiller  
MÜÜN OMA KONTO!
ShrekDate: Friday, 2011-12-09, 21:57 | Message # 1
Reamees
Group: Tavakülastaja
Status: Offline
Müün oma WoT konto!

Hea kingitus uueks aastaks endale, oma lapsele, sõbrale või vennale!
Elan Harjumaas, Muugas. Müün oma WoT konto euro serveris tehnilistel põhjustel kuna ei saa mängida pool aasta jooksul või rohkem.
Oma konto Skrin ei saa teha tehnilistel põhjustel ja ei saa avaldada oma nik, kuna kardan, et kui keegi teist teatab WoT adminile, minu konto blokeeritakse.
Konto ja konto registreerimise e-maili müük teostatakse ainult isiklikul kohtumisel ostjaga. Võime kohtuda Tallinnas ükskõik mis kohas, mina olen autoga.
Kontol on 4.900 000 hõbet, 1.500 kulda ja umbes 20 000 vaba kogemust. Laos on palju lisaseadmet, kuna tanki uuendamisel ja müümisel parem varustus panin laosse. Igal tankil on moodulid.
EES ja EES2 mehed – ma tean, et teil on väga hea ja tugev klann ja mina tahtsin liituda teiega vaid ei räägi hästi eesti keeles. Loodan, et minu konto on tarvis teie klannile või teie sõpradele, kes soovid WoT´i mängida.
Ärge küsige minu käest konto nimi – avaldan teda ainult isiklikul kohtumisel (kui teil kaasas oleks sülearvuti – võite minna nimu kontole, vahetada salasõnat ja konto on teie oma). Minu konto on tugevaimate 1000 seas nelja positsiooni järgi, 11 000 lahingud.

Tankid on esitatud tabelis, mis on manuses.

Konto hind on 200 EUR.
Ootan teie tagasisidet e-posti aadressil: wotees@yandex.com

P.S. Lugupeetud kodulehe admin, palun teid ärge kustutage minu teade.

Added (2011-12-09, 21:57)
---------------------------------------------
Lugupeetud EES ja EES2 klanni mehed, see ei ole pettumine, kui küsimus on hinnas, saab kaubelda.

Attachments: 2784523.jpg (96.2 Kb)

EstoniandriverDate: Monday, 2011-12-12, 23:04 | Message # 2
Kolonelleitnant
Group: Klanni Liige
Status: Offline
Minu teada on kontode müümine ebaseaduslik, tähendab WoTi reeglite vastane! izmena

Külasta driv4ri veebilehte: http://granturismoseries.com

Stupid is as stupid does.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: