|
Kicked Out!
|
|
| Estoniandriver | Date: Friday, 2011-08-12, 23:30 | Message # 1 |
 Kolonelleitnant
Group: Klanni Liige
Status: Offline
| Jah, mind on täna klannist ilma ette teatamata (, kuigi Chronoes olevat üritanud mulle edutult kuskil foorumil sõnumit saata) välja löödud Enne seda sain veel enda kolmeks lahinguks valmis panna, nii et midagi sain tehtud kah. Kompensatsiooniks sain isegi veidi kulda.
Igal juhul on võimalus, et te näete varsti uuesti driv4rit klanniliikmete hulgas, nii et ärge nutke...
Külasta driv4ri veebilehte: http://granturismoseries.com Stupid is as stupid does.
|
| |
|
|
| Admin | Date: Saturday, 2011-08-13, 14:29 | Message # 2 |
 Brigaadikindral
Group: Administraator
| Ruumipuudus??
Tankistide deviis: «Soomus on meil tugev ja meie tankid on kiired!» Lendurite deviis: «Ikka kõrgemale, kõrgemale ja kõrgemale.» Õhukaitseväelaste deviis: «Ise ei lenda ja ei lase ka teistel lennata.»
|
| |
|
|
| Katczinsky | Date: Saturday, 2011-08-13, 16:25 | Message # 3 |
|
Reamees
| Kahjuks ei oska õelda miks sind klannist välja visati. Ainuke põhjus mis ma arvan on see, et olid keegi kellel suuri tanke oli ja tahtsid klanniga liituda, nii et oli vaja ruumi teha. Aga ma pole 100% kindel. Hiljem küsin körgematelt mis probleem oli.
|
| |
|
|
| Estoniandriver | Date: Saturday, 2011-08-13, 17:13 | Message # 4 |
 Kolonelleitnant
| Nah, pole vaja, sai Chronoesega juba veidi vesteldud sel teemal, tema on põhiline, kes neid asju otsustab siin klannis. Muidu olin ise ka veits üllatunud alguses.
EDIT: No mis üllatus! Olengi klannis tagasi, no problemo
Külasta driv4ri veebilehte: http://granturismoseries.com Stupid is as stupid does.
Message edited by Estoniandriver - Sunday, 2011-08-14, 23:43 |
| |
|
|
| kirpits | Date: Tuesday, 2012-12-18, 22:17 | Message # 5 |
|
Reamees
Group: Tavakülastaja
| Hmm mul sama jama tegelt endal ka veitsa tank nõrga ja visati lihtsalt välja.Viisakas oleks ikka ette teatada tegelt või siis lihtsalt kirjutada põhjus.Aga nohh eks peab siis mõne muu riigi klanniiga ühinema eestlased jah sellised juba kahjuks on
|
| |
|
|